За фирмата

"Ей Джи Ейч" ЕООД - Строителна фирма град Пловдив

Фирмата е създадена през 2006 година с основни предмети на дейност Полагане на топлоизолационни системи, Ремонт на фасади, Височинни ремонти. С течение на времето дейността се разширява и в момента фирмата предлага широк спектър от дейности свързани със строителство и ремонти на сгради и съоръжения, търговия със строителни материали на едро. Ние притежаваме богато материално-техническо осигуряване и собствено оборудване. През съществуването си фирмата се е доказала като коректен партньор, както към клиентите, така и към доставчиците си.

Защо фирма "Ей Джи Ейч" ЕООД ?

About UsОПИТ - Вече повече от 10 години фирма "Ей Джи Ейч" ЕООД специализира в областта на строителните услуги. Разполагаме с екип от вискоквалифицирани специалисти и работници. Доверете ни се и бъдете сигурни, че заедно ще намерим най-доброто решение за Вас.

About UsКОРЕКТНОСТ - За нас най-важни са дълготрайните взаимоотношения, базирани на професионализъм и лоялност. Основната цел, към която се стремим е нашите клиенти и партньори да бъдат доволни от съвместната ни работа.

About UsКАЧЕСТВО - В своята работа ние се стремим да изпълняваме възложените ни проекти, посредством използването на високи технологии в строителството и да осигуряваме безопасност на работния процес.

За нас в проценти

Добрият екип е в основата на всяка добре свършена работа.
Ние работим отговорно за нашите клиенти и се стремим да оправдаем техните очаквания.

30%
опит
50%
коректност
70%
качество